Jeden z nejznámějších toskánských receptů. Emanuele Ridi, od kterého máme recept, zvolil úpravu bohatší na chuť díky zelenině a koření v omáčce.
pro 4 - 6 osob
Suroviny
pro 4 - 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3399 kcal
- Bílkoviny 238 g
- Sacharidy 210 g
- Tuky 190 g
Postup přípravy
Autor: Emanuele Ridi, z vydání Apetit 2013/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2013/3
Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty