Estragon je tajná finta profesionálních kuchařů. Dodá smetanové omáčce neotřelou chuť s mírným nádechem anýzu. Pokud u vás na zahrádce neroste nebo vám jeho aroma nevyhovuje, klidně sáhněte po obyčejné hladkolisté petrželce. Další možností je i kerblík. Vepřové kotlety na houbách jsou skvělý recept, kterým rozhodně musíte začít houbařskou sezonu.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 387.5 kcal
- Bílkoviny 24.75 g
- Sacharidy 9.25 g
- Tuky 20 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/8
Právě vychází pořádně žhavé srpnové číslo Apetitu plné slunce a chutných prázdninových nápadů! Máme pro vás koktejly, které vás v parném létě dokonale osvěží, přidáme i návod, jak na domácí noky i originální salát Caesar. Těšit se můžete na rychlé a jednoduché rodinné večeře, chalupářské menu, ale i na exkluzivní recepty od držitelů michelinských hvězd. Blíže vás seznámíme s olivovým olejem a poradíme, jak naplno využít jeho chuť a potenciál. Samozřejmě budeme vařit s tím nejlepším, co v srpnu dozrává – čerstvými rajčaty, paprikami a lilky. Jako třešinku na závěr jsme pro vás připravili hříšné řezy, o kterých se vám ještě dlouho budou zdát opravdu sladké sny. Srpnové číslo je v prodeji od 15. 8. 2021. Apetit, napsáno s chutí.