Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,5 (32x)
26. 4. 2018
Tvarohové bábovky s krémem
Apetit
Tvarohové bábovky s krémem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,5 (32x)

Bábovka nejen pro malé princezny... Vláčné dobrotě neodolají ani dospělí!


Nezhasínat obrazovku
Na 1 velkou nebo 4 malé bábovky
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 velkou nebo 4 malé bábovky

Na krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5164 kcal
  • Bílkoviny 85 g
  • Sacharidy 649 g
  • Tuky 236 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/4

S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

cokoladova_babovka_s_tahini_0.jpeg

Jak vymazat a vysypat formu na dokonalou bábovku? Buďte pečliví a nespěchejte

Správné vymazání a vysypání bábovkové formy je základ každého úspěšného pečení. Nestačí jen rychlé potření máslem a ledabylé posypání moukou – příprava vyžaduje pečlivost. Ať už zvolíte klasickou mouku, kokos, nebo jiný posyp, záleží na rovnoměrném pokrytí, které zabrání přichycení těsta a zajistí, že bábovka vyklouzne z formy hladce. Přesně provedená příprava navíc ovlivní výslednou texturu i vzhled bábovky. Pamatujte, že úspěch nezačíná u těsta, ale už u přípravy formy!