Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,2 (65x)
1. 11. 2023
Snadná mrkvová bábovka
Apetit
Snadná mrkvová bábovka
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,2 (65x)

Na tuto zajímavou bábovku jsme narazili na italské stránce s recepty. Uhranula nás zářivou barvou, hladkou strukturou těsta i výraznou mrkvovou chutí. Je jemná a vláčná, prostě dokonalá. Příprava je hračka, neobejdete se však bez mixéru. Snadná mrkvová bábovka rozšíří váš moučníkový repertoár o další neodolatelný recept.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3367 kcal
  • Bílkoviny 67 g
  • Sacharidy 405 g
  • Tuky 157 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(65 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/11

Listopad je definitivní předzvěstí zimy, příroda se ukládá k spánku, slunce ztrácí sílu a déšť je téměř stálým společníkem. Listopadovým číslem naštěstí zaženeme všechny podzimní chmury i chlad! Zvednou vám náladu klasické dezerty v podobě bábovky, strouhaných řezů nebo kynutých rohlíčků? Anebo talíř horké polévky, jichž jsme pro vás do čísla vměstnali dokonce deset? Či snad svatomartinská husa pečená s kořenovou zeleninou? Dokonalým „antidepresivem “ může být i jablečný tatin s crème anglaise v podání Marka Raditsche!  V novém čísle na vás dále čekají delikátní pokrmy z jedlých kaštanů, 4 recepty z mascarpone, které vás přesvědčí, že tenhle italský sýr je neuvěřitelně variabilní, či 5 večeří z podzimních plodin. Pokud si lámete hlavu, jak trochu ušetřit, máme pro vás kromě tradiční rubriky skromné jídlo i další nápady na hospodárné vaření.  Listopadový Apetit je v prodeji od 13. 10. 2022. Apetit, napsáno s chutí. 

Související články

shutterstock_2121742193.jpg

Zapomeňte na výčitky! Tenhle mrkvový koláč je bez mouky i cukru aneb Konečně si můžete dát sladké i při dietě

Mrkvový dort je stálicí mezi dezerty, v posledních letech ale zažívá obrovský boom ve své modernější a zdravější podobě. Pryč jsou časy záplavy cukru, bílé mouky či másla. Dnešním trendem jsou „mrkváče“ plné přírodní energie a vlákniny, s minimem jednoduchých sacharidů, u kterých se nemusíte bát kil navíc. Nové recepty staví na přirozené sladkosti mrkve, možnostech ořechových mouk, ovocných pyré a moderních sladidel.