Čokoládová bábovka s pivem může znít prazvláštně, ale jakmile recept vyzkoušíte, budete mile překvapeni. Hutné vlhké těsto se jen rozplývá v ústech... Bomba!
Na 10 řezů
Suroviny
Na 10 řezů
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6836 kcal
- Bílkoviny 105 g
- Sacharidy 529 g
- Tuky 465 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2012/11
Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona
Komentáře
Chuťově si všichni pochvalovali, karamel a slad z piva to mu dá zvláštní chuť.
Pekla sem z jedné dávky 4 minibábovky, v horkovzdušné troubě, na 160*C, hodinu a půl a byla akorát.
Výborná bábovka, jen dvě připomínky k receptu: nepekla se 50 minut, ale asi hodinu a půl a polevy je zbytečně moc, klidně by stačila z poloviční dávky
Úžasný zážitek v chuti! I s polovičním množstvím cukru je skvostná!