Steak s omáčkou z červeného vína je klasika, která nikdy nezklame. Šťavnaté maso, plná chuť vína a špetka drceného pepře – prostě dokonalá kombinace. Skvělý tip, když chcete jednoduché jídlo, které působí luxusně a chutná jako z dobré restaurace. Na omáčku použijte stejné víno, jakým byste steak s chutí zapíjeli.
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Na omáčku z červeného vína
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 334.75 kcal
- Bílkoviny 32.75 g
- Sacharidy 5.75 g
- Tuky 19 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/4
Duben 2008