Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,7 (15x)
29. 7. 2016
Steak s omáčkou z červeného vína
Apetit
Steak s omáčkou z červeného vína
Apetit


Snadné
< 30 min
4,7 (15x)

Steak s omáčkou z červeného vína je klasika, která nikdy nezklame. Šťavnaté maso, plná chuť vína a špetka drceného pepře – prostě dokonalá kombinace. Skvělý tip, když chcete jednoduché jídlo, které působí luxusně a chutná jako z dobré restaurace. Na omáčku použijte stejné víno, jakým byste steak s chutí zapíjeli.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na omáčku z červeného vína

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 334.75 kcal
  • Bílkoviny 32.75 g
  • Sacharidy 5.75 g
  • Tuky 19 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008