Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,9 (7x)
18. 7. 2014
Steak s omáčkou pizzaiola
Unsplash.com
Steak s omáčkou pizzaiola
Unsplash.com


< 30 min
4,9 (7x)

Při přípravě šťavnatého steaku se držte dvou pravidel. Používejte kvalitní pánev s těžkým dnem, pokud možno teflonovou, a olej kapejte přímo na steak, nikoli do pánve. Opečené maso podávejte s naší italskou omáčkou, křupavým chlebem, zelenými lusky či salátem.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 369.5 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Steak s omáčkou pizzaiola

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 17:55
Recept se nachází v č.11/05, str.29
  profile image
ansim
04.03.2007 21:25
Je to moc dobré! Nicméně jsem při druhém pokusu česnek nejprve osmahl do žluta v olivovém oleji a teprve poté přidal ostatní ingredience. Na závěr jsem v omáčce nechal prohřát několik zelených oliv. Mňam:-)
  profile image
(Fred)
20.05.2006 11:42
Moc dobry jidlo.... :-) mnam.. Zvlaste ta omacka tomu dodala pravou chut... :-)

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.