> 60 min
4,2
Fazolový guláš
< 60 min
3,9
Květákové placičky se sýrem a tatarkou
< 90 min
4,1
Kuře na žampionech
< 60 min
4,4
Cuketové rolky
< 45 min
4,2
Domácí drůbeží paštika
< 45 min
4,2
Domácí paštika s bílým vínem a provensálským kořením
< 60 min
4,3
Ratatouille s bazalkou
< 30 min
4,5
Nakládaný balkánský sýr
< 45 min
4,1
Tradiční ratatouille
< 30 min
3,8
Zapečená dýně Hokkaido s česnekem a kozím sýrem
< 45 min
4,1
Husí paštika à la rillettes
> 60 min
5,0
Poctivá sekaná pečená se zeleninou
< 30 min
3,5
Košíčky z listového těsta s mozzarellou
< 60 min
3,6
Bramborové placky na grilu
> 60 min
3,8
Naložený pivní sýr
< 30 min
4,6
Opékané cukety s lososem
< 60 min
4,8
Muffiny ze sekané
< 60 min
4,1
Rizoto s máslovou dýní
< 60 min
4,0
Krůtí kuličky se žampiony, hráškem a pečenými bramborami
< 20 min
3,2
Ryba po provensálsku
< 30 min
0,0
Topinky se sýrem
< 20 min
0,0
Šneci z vepřové panenky
< 30 min
0,0
Dresinga na saláty
< 20 min
5,0
Špenátová hnízda
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví