Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,8 (11x)
11. 1. 2019
Šunkoví šneci


Snadné
< 60 min
4,8 (11x)

Hlemýždě venku na zahradě nechte žít a upečte si šneky z těsta. Skvěle se přikusují k polévce nebo šťavnatému paprikovému salátu; budete je odlamovat rovnou z upečeného ‚věnce‘.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 131 kcal
  • Bílkoviny 6.33 g
  • Sacharidy 6.17 g
  • Tuky 8.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/6

Červen 2005

Související články

Pražská šunka

Kterou šunku vybrat? Stačí znát jejich názvosloví aneb Jak se liší standard, výběrová a nejvyšší kvality

Také přešlapujete u pultu s nabídkou uzenin a přemýšlíte, kterou šunku koupit? Tu v akci, tu, co má stejný tvar jako plátek chleba, nebo tu s pěknou růžovou barvou? Anebo bude nejlepší šunka s bílým tučným okrajem? Ptáte se prodavajících, kolik masa která šunka na pultě obsahuje – nebo podle čeho se rozhodujete? Nemusíte být detektiv Colombo, abyste odhalili, jestli si v šunce odnesete domů víc masa nebo spíš jen vodu. Prozradíme vám jednoduchý trik!