Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (34x)
18. 7. 2014
Chleboví šneci s cibulovou náplní
Apetit
Chleboví šneci s cibulovou náplní
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (34x)

Jsou skvělé vlahé i po úplném vychladnutí. Klidně jich upečte několikanásobné množství, zabalené a v chladu vydrží i několik dní. Vykynuté je lze zamrazit a upéct později.


Nezhasínat obrazovku
Na 16 šneků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 16 šneků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2495 kcal
  • Bílkoviny 82 g
  • Sacharidy 378 g
  • Tuky 61 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/9

Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.