Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,7 (10x)
23. 11. 2018
Vývar s masovými kuličkami


Velmi snadné
< 60 min
4,7 (10x)

Předvánoční čas bývá hektický. Dětské besídky střídají večírky, pečeme cukroví, sháníme dárky... Mít pro takové chvíle zásoby v mrazáku či lednici je proto k nezaplacení!


Nezhasínat obrazovku
Na 4 porce
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 porce

Na masové kuličky

Na polévku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2835 kcal
  • Bílkoviny 210 g
  • Sacharidy 229 g
  • Tuky 110 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/12

Prosincové číslo Apetitu plné vánoční inspirace je tu! Víme, že se na svátky těšíte celý rok stejně jako my. A proto jsme si dali opravdu záležet, abyste si je v naší společnosti opravdu užili. Upečeme si nové neokoukané druhy cukroví, k dokonalosti vyladěné francouzské makronky či okouzlující dezerty s vůní perníkového koření. Štědrý den zahájíme rozmazlovací snídaní, v poledne naservírujeme postní oběd a na závěr nás čeká dokonalá hostina plná tradičních chutí s novým nábojem. Autoři nových českých kuchařek nám představí své oblíbené sváteční recepty. Společně také vyrobíme jedlé dárky, které jsou hotové raz dva. Přejeme překrásné svátky a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Vývar

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit. Kdykoli pak budete potřebovat, jenom sáhnete do mrazničky. Poradíme vám, jak na to, aby vývar krásně voněl a dokonale chutnal.