Cibulová zavařenina je skvělý doplněk k masu, ale i pikantní zpestření do sendvičů.
cca 1250 ml
Suroviny
cca 1250 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2674 kcal
- Bílkoviny 11 g
- Sacharidy 460 g
- Tuky 75 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/8
Srpen 2008
Komentáře
Jak dlouho se může cibuláda skladovat?
Dobrý den, cibuláda vydrží v tmavé spíži neotevřená měsíc. Po otevření vydrží v ledničce zhruba tři týdny. Více se dozvíte tady: http://www.apetitonline.cz/skola-vareni/3161-skola-vareni-cibulada.html