Salsa verde neboli zelená omáčka je původně italský vynález. Díky své čerstvé bylinkové nakyslé chuti je k rybě jako stvořená. Jednoduchý recept z pár surovin nadělá na vašem talíři tolik parády!
Suroviny
Na recept
- Energie 2891 kcal
- Bílkoviny 235 g
- Sacharidy 9 g
- Tuky 214 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/7
Sezona vaření z čerstvých surovin je v plném proudu. Víme, jak si letní úrodu nejlépe vychutnat. Máme pro vás 73 receptů, které budete chtít jíst celé léto.Červencové číslo jsme připravovali s hostujícím šéfredaktorem Romanem Vaňkem, který pozval na velkou grilovací party nejlepší šéfkuchaře pražských restaurací.Je lepší hot dog, nebo burger? Nemůžeme si vybrat. Poctivý domácí fastfood nám chutná v obojím provedení.Jako sladkou tečku jsme upekli domácí koláče s drobenkou, které vám připomenou prázdniny u babičky. Mňam, pojďte snít s námi!