Zálivka dokáže salát proměnit k nepoznání. Nedržte se tentokrát při zdi a zkuste připravit bohatou krémovou variantu!
Suroviny
Na recept
- Energie 782 kcal
- Bílkoviny 5 g
- Sacharidy 14 g
- Tuky 80 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/7
Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje. Apetit, napsáno s chutí.