Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
0,0 (0x)
19. 11. 2020
Farmářská (rančerská) zálivka
Olive Magazine/Immediate Media
Farmářská (rančerská) zálivka
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 10 min
0,0 (0x)

Zálivka dokáže salát proměnit k nepoznání. Nedržte se tentokrát při zdi a zkuste připravit bohatou krémovou variantu!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 782 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 80 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/7

Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Na farmářských trzích se prodává čerstvá lokální zelenina

Začíná sezona farmářských trhů! Co se zde vyplatí koupit, jakou zvolit taktiku a dvě jarní polévky jako bonus

Jaro už je cítit ve vzduchu, z postele nás místo sychravého šera tahají sluneční paprsky a dobrou náladu podpoří i to, že začíná sezona farmářských trhů. Tak vytáhněte síťovku a vyrazte na lov čerstvých lokálních produktů. Co se na trzích vyplatí pořídit a jak postupovat, když jste začátečník a ještě nemáte vytipované prodejce a roky prověřenou taktiku?