Salát s jahodami, fetou a vlašskými ořechy si nejlíp vychutnáte v sezoně jahod – tedy zhruba od května do července.
Pro 8 osob
Suroviny
Pro 8 osob
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3109 kcal
- Bílkoviny 73 g
- Sacharidy 108 g
- Tuky 246 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/5
Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu