Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,7 (15x)
18. 7. 2014
Salát z čerstvého špenátu a slaniny
Apetit
Salát z čerstvého špenátu a slaniny
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,7 (15x)

Vyškvařená slanina dodá salátu nejen na sytosti, ale i na zajímavé chuti. Nejlepší je podávaný ještě zatepla.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na salát

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 341 kcal
  • Bílkoviny 7.5 g
  • Sacharidy 8.5 g
  • Tuky 30 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
19.09.2007 08:19
Recept se nachází v č.3/07, str.37
  profile image
Alena
13.03.2008 09:00
salát je výborný, hodí se k němu sklenka červeného vína - moc jsme si pochutnali
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.