Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,6 (8x)
18. 7. 2014
Restovaný pastinák s chorizem
Apetit
Restovaný pastinák s chorizem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,6 (8x)

Právě chorizo a česnekový dresink vrátí pastináku sílu a udělají z něj pokrm par excellence! A rukola? Ta dokonalý pokrm zpečetí!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na dresink

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 855.5 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 60.5 g
  • Tuky 52.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/3

Březen 2008

Související články

shutterstock_1236304516.webp

Vaše znamení a podzimní kuchyně: Podzimní grilování pro Berany, houbový výlet pro Raky a charcuterie deska se sýry pro Blížence

Podzim v Česku je tu! Vzduch je chladnější, dny se krátí a to je ideální čas na vaření pokrmů, které nás zahřejí, posílí imunitu a vnesou trochu té podzimní pohody. V tomto týdnu nás čekají lahodné houbové pokrmy, dýňové delikatesy a typické podzimní hody. Podívejte se, co pro vás připravily hvězdy, a najděte si inspiraci na jídlo podle svého znamení zvěrokruhu!