Řecký salát je kombinací rajčat, okurek, cibule, oliv, fety a zálivky. Je lehký, zdravý, velmi pestrý a především lahodný. Skvěle se hodí na letní party pod širým nebem nebo lehkou večeři. Jeho příprava je velmi snadná a nevyžaduje žádné zvláštní kuchařské dovednosti. Připravit ho tak zvládnou i děti.
Porce
6
Suroviny
Porce
6
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 344 kcal
- Bílkoviny 5.67 g
- Sacharidy 5 g
- Tuky 30.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit Řecký salát s ledovým salátem
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5
Vytisknout
Sdílet