Nová registrace Zapomenuté heslo

Studené omáčky

Studené omáčky jsou skvělým doplňkem k různým pokrmům, které přinášejí osvěžující chuť bez potřeby vaření. Mezi nejběžnější studené omáčky patří majonéza, dipy ze zakysané smetany, tzatziki, guacamole nebo salsa, které se používají jako dipy, dochucovadla nebo přílohy k masům, zelenině či grilovaným pokrmům. Tyto omáčky jsou oblíbené pro svou jednoduchost, rychlost přípravy a schopnost pozvednout chuť pokrmů. V článcích o studených omáčkách se dozvíte tipy na jejich výrobu, kombinace s různými surovinami a jak je přizpůsobit specifickým chutím nebo dietním potřebám.

Čatní ze zelených rajčat
> 60 min
2,3

Čatní ze zelených rajčat

Studená křenová omáčka
< 10 min
5,0

Studená křenová omáčka

Kasundi reliš
< 50 min
5,0

Kasundi reliš

Fish & chips s tzatziki
Dip z fety
Cuketová čalamáda
30receptů
30 oblíbených letních dipů a omáček
Steak s cuketovou salsou
< 25 min
5,0

Steak s cuketovou salsou

Crostini s ostrým meruňkovým čatní
> 60 min
5,0

Crostini s ostrým meruňkovým čatní

Lososové karbanátky s dipem s rajčaty a paprikou
< 45 min
5,0

Lososové karbanátky s dipem s rajčaty a paprikou

Domácí majonéza
Olivová majonéza
17receptů
Jedna majonéza, mnoho tváří: Jak jednoduše udělat skvělé domácí dipy (a některé i bez receptu)
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
< 15 min
3,4

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů

Domácí BBQ omáčka
Domácí kečup
Dip z fety
Sladkobramborové hranolky s pikantním dipem
31receptů
30x studené omáčky a dipy: To pravé k masu i zelenině (nejen) z grilu

Všechny kategorie článků