Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,8 (6x)
3. 3. 2023
Perský věnec s kokosem, mrkví a fazolemi cannellini
Olive Magazine/Immediate Media
Perský věnec s kokosem, mrkví a fazolemi cannellini
Olive Magazine/Immediate Media


Snadné
> 60 min
4,8 (6x)

Luštěniny včetně fazolí se dají velmi dobře schovat do sladkých receptů. Tahle bábovka s kokosem a mrkví je toho jasným důkazem. Na našem webu najdete recepty i na další neodolatelné sladkosti, ve kterých snědí luštěniny i jejich největší odmítači. Inspiraci přidáváme do souvisejících receptů.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4138 kcal
  • Bílkoviny 102 g
  • Sacharidy 520 g
  • Tuky 173 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/3

Březnový Apetit vychází už 17. 2. a přináší do našich kuchyní tolik potřebný závan jara. Pusťte si s novým Apetitem do kuchyně všechny barvy duhy, vrhněte se s námi do experimentů s vodním kefírem a dalšími fermentovanými lahůdkami nebo díky našim fazolovým receptům konečně zařaďte do jídelníčku více luštěnin. Prospějete tak svému zdraví a ještě si neskutečně pochutnáte. Pro inspiraci jsme si tentokrát odskočili k našim východním sousedům na Slovensko – vyzkoušejte brynzové pirohy, krémový demikát, kološvárské zelí a další poklady slovenské kuchyně. A pokud je vám bližší západní kuchyně, můžete s námi uspořádat stylový čaj o páté. Slavit budeme také MDŽ prostřednictvím receptů od významných žen české gastronomie – řeznice Zity Švihelové, odbornice na výživu Karolíny Fourové, cukrářky Šárky Divácké, členky juniorského Národního týmu kuchařů Hanky Budkové a vítězky soutěže MasterChef Česko 2021 Besky. Důležitým tématem bude také hospodárné vaření a skromné jídlo, jemuž jsme dokonce věnovali novou rubriku. Doufáme, že vás snadno přesvědčí, že skromné neznamená chudé a i s minimem prostředků se dá připravit výživné, zábavné a hlavně chuťově výborné jídlo. Věříme, že na stránkách březnového Apetitu najdete spoustu nových nápadů. Apetit, napsáno s chutí.