Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (10x)
4. 1. 2022
Čokoládové sušenky z červenočočkové mouky
Apetit
Čokoládové sušenky z červenočočkové mouky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (10x)

Luštěninové mouky jsou stále vyhledávanější pro svou bezlepkovost a také kvůli obsahu bílkovin. V sušenkách jim jistě přijdete na chuť i vy!


Nezhasínat obrazovku

Porce

3
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1025.67 kcal
  • Bílkoviny 13 g
  • Sacharidy 132.67 g
  • Tuky 49 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/1

Ještě než se stihneme rozloučit s letošním náročným rokem, vyjde ve středu 16. 12. lednové číslo Apetitu. Doufáme, že díky němu vykročíte vstříc novým výzvám a zážitkům roku 2021 s chutí a úsměvem. Nachystali jsme pro vás recepty na tradiční chlebíčky a další tipy na silvestrovské občerstvení i novoroční menu s luštěninami. Dopřejeme vám ale také poctivou porci vitaminů v podobě citrusů či vyprošťováky, které vás zachrání, pokud to s oslavami trochu přeženete. Společně nahlédneme nejen do nové kuchařky Zdeňka Pohlreicha, ale i pod ruce talentovaným šéfkuchařům z Ambiente. A život si zaslouženě osladíme luxusními dezerty a snovými poháry. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.