Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (19x)
15. 1. 2019
Pečená žebírka v javorové marinádě
Apetit
Pečená žebírka v javorové marinádě
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (19x)

Výrazná chuť javorového sirupu dodává ostré marinádě hloubku. Náš tip: Zkuste použít uzená vepřová žebírka – výsledná chuť bude lahodně nevšední.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1417 kcal
  • Bílkoviny 56.75 g
  • Sacharidy 39.5 g
  • Tuky 116.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 18:11
Recept se nachází v č.11/05, str.88
  profile image
sandra
11.01.2007 15:10
vynikající!!!!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/11

Listopad 2005