Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (11x)
18. 7. 2014
Pikantní žebírka
Apetit
Pikantní žebírka
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (11x)

Zjemnělá jídla a zjitřené emoce nejdou moc dohromady. Chce to něco, do čeho se lze bez přemýšlení zahryznout!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na marinádu

Na doplnění

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1253.75 kcal
  • Bílkoviny 56.75 g
  • Sacharidy 0.75 g
  • Tuky 116.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
05.09.2007 09:26
Recept se nachází v č.6/06, str.63
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.