Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,8 (6x)
18. 7. 2014
Ostružiny a blumy ovoněné rozmarýnem
Apetit
Ostružiny a blumy ovoněné rozmarýnem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,8 (6x)

Horké ovoce, to nejsou jenom obligátní maliny. Blumy a ostružiny si zamilujete.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 279.75 kcal
  • Bílkoviny 1 g
  • Sacharidy 63 g
  • Tuky 0.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child

Související články

Babí léto ve znamení blum

Často lehce opomíjené ovoce má v kuchyni nespočet využití a díky svěží chuti, která příjemně kombinuje sladké a kyselé tóny, si na něm určitě pochutnáte. Navíc se jedná velmi zdravé plody, jež mají pozitivní vliv na metabolismus a napomáhají při hubnutí. Připravili jsme pro vás pár tipů, jak se v množství druhů tohoto šťavnatého ovoce snáz zorientovat a navíc přidali pár receptů a nápadů, jak je využít v kuchyni.