Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,7 (9x)
18. 7. 2014
Melounový salát s hruškou, ostružinami a sýrem
Apetit
Melounový salát s hruškou, ostružinami a sýrem
Apetit


Snadné
< 30 min
3,7 (9x)

Kombinace melounu, hrušek a ostružin s dobře vyzrálým sýrem s modrou plísní je překvapivá a báječná.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 245.25 kcal
  • Bílkoviny 9.75 g
  • Sacharidy 11.5 g
  • Tuky 16.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/8

Barbecue u vás na zahradě Tvarohové variace Koláče ze zahrady Apetit: Cena čtenářů 2010

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.