Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,3 (8x)
18. 7. 2014
Gratinované ostružiny
Apetit
Gratinované ostružiny
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
3,3 (8x)

Díky tomuhle dezertu se váš večírek stane legendární záležitostí! Doporučujeme servírovat se šumivým vínem nebo s brandy.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 364.25 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 68.25 g
  • Tuky 5.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
04.09.2007 17:34
Recept se nachází v č.2/06, str.50
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/2

Únor 2006

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.