Knedlíčky křehké a lehké jako vánek rozdají u vašeho stolu spoustu radosti.
2-3
Suroviny
2-3
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 915.5 kcal
- Bílkoviny 26.5 g
- Sacharidy 44 g
- Tuky 70.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/8
Srpen 2008
Komentáře
Asi to uz nie je velmi aktualne, ale v recepte je vsetko, len uvarene su uz chvilku po vyplavani. Treba skusit. Cesto sa sprava podobne ako u krupicovych halusiek. Doba 15 min je uplne nerealisticka, kedze sa vari uz iba vajicko, krupica sa uvarila odpalovanim. Knedlicky su velmi krehke a pritvrdnu az ked trochu vyschnu a vychladia sa. Preto s nimi treba narabat opatrne, inak sa rozbiju pri vyberani. Osvedcilo sa mi vyberat ich v malych mnozstvach malym sitkom.
Maju maslovu chut a jemnucku konzistenciu, a hodia sa s kyslim ovocim.
Dobrý den, paní Hutnikova a pane Vlčku,
moc oběma děkujeme za upornění za chybný údaj. Knedlíčky se skutečně mají vařit do vyplavání. Údaj už jsme upravili.
Moc děkujeme a přejeme krásný den,
redakce Apetitu
Ja som ich robila s detskou krupicou, podarili sa.