Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (11x)
24. 3. 2016
Vanilkový krém a ostružiny


Snadné
> 60 min
4,1 (11x)

Žloutkový smetanový krém je mistrovské dílko – a ty šťavnaté ostružiny...


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1021.17 kcal
  • Bílkoviny 28.5 g
  • Sacharidy 44.5 g
  • Tuky 79 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005

Související články

dezert

Jak připravit domácí crème fraîche

Crème fraîche báječně doplní krémové polévky, lososa, brambory i sladké dezerty. Pokud se vám tento jemný, lehce zakysaný smetanový krém zdá v obchodě příliš drahý nebo ho nemůžete sehnat, připravte si svůj vlastní.