Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (19x)
20. 2. 2017
Ossobuco


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (19x)

Sám nevím, jestli je ossobuco lepší téhož dne, nebo ohřívané. Lahodné je v každém případě.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 611.83 kcal
  • Bílkoviny 35.67 g
  • Sacharidy 10.17 g
  • Tuky 43.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
30.08.2007 17:17
Recept se nachází v č.9/04, str.25
  profile image
Ayleen
24.04.2006 14:04
Vo viacerých recepoch máte chybnú dobu prípravy. Napríklad v tomto recepte sa iba maso dusí 2 hodiny a vy máte uvedenú celkovú dobu 30 minút. Je to zavádzajúce.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/9

2004/9

Související články

Svíčková na smetaně

Jak se stát v příštím roce lepším kuchařem nebo kuchařkou: Naučte se jíšku a svíčkovou

Nový rok vnímá spousta z nás jako nový začátek. I když bychom se mohli rozhodnout začít s dietou klidně v listopadu, necháváme si to právě na začátek nového roku. Sepisujeme různá předsevzetí, která chceme v novém roce splnit. Začít běhat, přestat kouřit, věnovat víc času sobě, našetřit na nové auto. Abyste měli ve svém seznamu i něco méně náročného, přinášíme vám pár tipů na kuchařská předsevzetí.