Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,4 (16x)
30. 8. 2016
Maso a brambory z jedné pánve
Apetit
Maso a brambory z jedné pánve
Apetit


Snadné
< 60 min
4,4 (16x)

Zvláštní postup u klasického tématu. Syté a barevné jídlo z jedné pánve. Příloha se dopéká spolu s masem.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 370.75 kcal
  • Bílkoviny 35.75 g
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 11.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
02.09.2007 08:18
Recept se nachází v č.5/05, str.10
  profile image
Zuzana
01.04.2007 16:04
Toto jídlo je opravdu dobrota. A to i s pár obměnami, které jsem provedla. Použila jsem normální vepřové maso a nakrájela jsem ho na proužky. Takže vznikla spíš takový "gulášek pod bramborovou pokličkou". :o) A pro mě příliš aromatický rozmarýn jsem nahradila směsí černého pepře a provensálského koření. Doporučuji! :o)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/5

Květen 2005