Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
0,0 (0x)
5. 9. 2016
Bleskové zapečené maso


Velmi snadné
< 10 min
0,0 (0x)

Rychlý oběd nebo večeře. Překryjte hovězí ragú bramborovu kaší a dejte zapéct.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1125 kcal
  • Bílkoviny 37 g
  • Sacharidy 204 g
  • Tuky 12 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Bleskové zapečené maso

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

černá kuchyně

Černá kuchyně našich předků nás magicky přitahuje, vaření ale bylo krutou řeholí

Přemýšleli jste někdy, jak to vypadalo v kuchyních v dávných dobách? Jak zvládaly tehdejší hospodyňky vařit pro početnou rodinu bez moderních robotů, papiňáků a dalších zlepšováků? Ať už je pro vás vaření povinností nebo zábavou, pro středověké kuchařky to byla hlavně pořádná řehole. Pojďte se s námi podívat do míst, kterým se říkalo černá kuchyně.