Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,5 (11x)
7. 10. 2022
Nadýchané lívance s ricottou a šlehaným medovým máslem
Olive Magazine/Immediate Media
Nadýchané lívance s ricottou a šlehaným medovým máslem
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 30 min
4,5 (11x)

Možná si pamatujete ze školních pobytů v přírodě oblíbený svačinový hit – chleba namazaný směsí másla a medu. Když máslo navíc našleháte, povznesete tuto dobrotu do úplně jiných sfér. Šlehané máslo je božsky lehké a jemné. Techniku šlehání můžete uplatnit i naslano, třeba s bylinkami či kořením.


Nezhasínat obrazovku

Porce

9
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

9

Na šlehané medové máslo

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 240.11 kcal
  • Bílkoviny 6.44 g
  • Sacharidy 10.11 g
  • Tuky 19.44 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/9

Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.

Související články