Slavný italský pokrm Vitello tonnato (telecí v tuňákové omáčce) se stal hlavní inspirací tohoto receptu . Spolu se šéfkuchařem restaurace Aureole Jiřím Králem jsme tuto klasiku lehce pozměnili – telecí maso jsme nahradili vepřovým (it. maiale) – a vytvořili z ní skvělý jarní salát.
Suroviny
NA TUŇÁKOVOU OMÁČKU
NA SALÁT
Na recept
- Energie 23399 kcal
- Bílkoviny 413 g
- Sacharidy 31 g
- Tuky 2385 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz
Autor: Redakce, z vydání Apetit Maiale tonnato