Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (4x)
7. 7. 2021
Maiale tonnato
Apetitonline.cz
Maiale tonnato
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
5,0 (4x)

Slavný italský pokrm Vitello tonnato (telecí v tuňákové omáčce) se stal hlavní inspirací tohoto receptu . Spolu se šéfkuchařem restaurace Aureole Jiřím Králem jsme tuto klasiku lehce pozměnili – telecí maso jsme nahradili vepřovým (it. maiale) – a vytvořili z ní skvělý jarní salát.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA TUŇÁKOVOU OMÁČKU

NA SALÁT

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 23399 kcal
  • Bílkoviny 413 g
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 2385 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Maiale tonnato - krok 1 - příprava omáčky
    Zdroj: Apetitonline.cz
  2. Maiale tonnato - krok 2 - suroviny na omáčku
    Zdroj: Apetitonline.cz
  3. Maiale tonnato - krok 3 - ochucení omáčky
    Zdroj: Apetitonline.cz
  4. Maiale tonnato - krok 5 - příprava masa
    Zdroj: Apetitonline.cz
  5. Maiale tonnato - krok 6 - příprava zeleniny
    Zdroj: Apetitonline.cz
  6. Maiale tonnato - krok 7 - restování zeleniny
    Zdroj: Apetitonline.cz
  7. Maiale tonnato - krok 8 - vaření
    Zdroj: Apetitonline.cz
  8. Maiale tonnato - krok 9 - maso osušit
    Zdroj: Apetitonline.cz
  9. Maiale tonnato - krok 10 - příprava salátu
    Zdroj: Apetitonline.cz

Autor: Redakce, z vydání Apetit Maiale tonnato

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články