Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (3x)
7. 7. 2021
Maiale tonnato
Apetitonline.cz
Maiale tonnato
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
5,0 (3x)

Slavný italský pokrm Vitello tonnato (telecí v tuňákové omáčce) se stal hlavní inspirací tohoto receptu . Spolu se šéfkuchařem restaurace Aureole Jiřím Králem jsme tuto klasiku lehce pozměnili – telecí maso jsme nahradili vepřovým (it. maiale) – a vytvořili z ní skvělý jarní salát.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA TUŇÁKOVOU OMÁČKU

NA SALÁT

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 23399 kcal
  • Bílkoviny 413 g
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 2385 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Maiale tonnato - krok 1 - příprava omáčky
    Zdroj: Apetitonline.cz
  2. Maiale tonnato - krok 2 - suroviny na omáčku
    Zdroj: Apetitonline.cz
  3. Maiale tonnato - krok 3 - ochucení omáčky
    Zdroj: Apetitonline.cz
  4. Maiale tonnato - krok 5 - příprava masa
    Zdroj: Apetitonline.cz
  5. Maiale tonnato - krok 6 - příprava zeleniny
    Zdroj: Apetitonline.cz
  6. Maiale tonnato - krok 7 - restování zeleniny
    Zdroj: Apetitonline.cz
  7. Maiale tonnato - krok 8 - vaření
    Zdroj: Apetitonline.cz
  8. Maiale tonnato - krok 9 - maso osušit
    Zdroj: Apetitonline.cz
  9. Maiale tonnato - krok 10 - příprava salátu
    Zdroj: Apetitonline.cz

Autor: Redakce, z vydání Apetit Maiale tonnato

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.