Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (6x)
16. 1. 2017
Pečené brambory s oháňkou
Apetit
Pečené brambory s oháňkou
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (6x)

Obíráte voňavé kousky masa, zajídáte opečenou cibulkou a k tomu napichujete zlatavé kousky brambor. Sen!


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1563.25 kcal
  • Bílkoviny 112.5 g
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 96.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/1

Pohoštění na silvestraTataráky & carpacciaBrusinky jsou jako lék!Zasněžené dezerty