Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,4 (21x)
18. 7. 2014
Kuře s rozmarýnem


< 30 min
4,4 (21x)
Skvělá a rychlá večeře pro chladné zimní dny.

Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2630 kcal
  • Bílkoviny 205 g
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 184 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Kuře s rozmarýnem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
mirkos
12.05.2010 20:40
Ahoj, díky za pěknej recept. Jen se chci zeptat ty rajčata neloupaná?? Kůrka nevadí, proč?

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.