Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (42x)
3. 10. 2018
Medové kuře
PXhere.com
Medové kuře
PXhere.com


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (42x)

Medové kuře je opravdu velmi snadný recept! Na dochucení stačí jen sůl, sójová omáčka, med a dobře omytý citron. Těchto pár ingrediencí vykouzlí doslova neodolatelný výsledek. Kuře na medu má krásně křupavou kůrčičku a skvěle se k němu hodí jakákoliv bramborová příloha.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 148.5 kcal
  • Bílkoviny 23.5 g
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
14.09.2007 08:42
(opsáno z tištěné verze Apetita): předehřejte troubu na 190, horkovzdušnou na 170 stupňů. Kuře dejte do zapékací misky a pečte asi půl hodiny. Pak vyzkoušejte, zda je maso už dostatečně propečené: zmáčkněte ho prstem - pokud je stále trochu měkké a pruží, nechte ho ještě chvíli dopékat.
  profile image
Petra
24.09.2007 20:26
Aleno, vy jste naprosto úúúúžasná!!!
  profile image
Alena
14.09.2007 08:34
Recept se nachází v č.3/07, str.18
  profile image
Taňa
16.08.2007 15:07
recept vypadá lákavě, bohužel žádný návod na pečení úplně vlevo na stránce není
  profile image
Lenka
22.08.2007 21:11
opravdu bych si smlsla ovšem ten návod na peční úlně vlevo na stránce taky nevidím ....

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007

Související články

shutterstock_1774374521.jpeg

Dokonalý zimní nápoj: Zlaté mléko s kurkumou a skořicí. Proč by bez špetky pepře nefungovalo?

S příchodem chladnějších dní všichni hledáme způsoby, jak se zahřát a posílit imunitu. Jedním z nejpříjemnějších a nejchutnějších pomocníků může být zlaté mléko, známé také jako kurkuma latté. Tento horký nápoj sytě žluté barvy nejen skvěle chutná, ale je také plný látek prospěšných pro naše zdraví. Jeho kořeny sahají až do starověké indické ájurvédy, kde se po staletí používá jako lék na nejrůznější neduhy.