Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (10x)
29. 4. 2016
Italské kuře


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (10x)

Středomořská chuť


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 642 kcal
  • Bílkoviny 34 g
  • Sacharidy 50.5 g
  • Tuky 29.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Italské kuře

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
14.09.2007 08:41
(opsáno z tištěné verze Apetita): předehřejte troubu na 190, horkovzdušnou na 170 stupňů. Kuře dejte do zapékací misky a pečte asi půl hodiny. Pak vyzkoušejte, zda je maso už dostatečně propečené: zmáčkněte ho prstem - pokud je stále trochu měkké a pruží, nechte ho ještě chvíli dopékat.
  profile image
Alena
14.09.2007 08:37
Recept se nachází v č.3/07, str.19

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.