
< 50 min
4,2
Krkonošské kyselo

< 60 min
4,0
Kváskový chleba

< 75 min
4,3
Kváskový mazanec

< 10 min
5,0
Žitný zákvas

< 20 min
4,1
Slunečnicové kostky

> 60 min
3,7
Kváskový chleba jako z pekárny

< 60 min
3,3
Kváskové krekry

< 30 min
3,1
Špaldové houstičky

< 60 min
5,0
Moderní kyselo

> 60 min
4,2
Pšeničnožitný chléb

< 30 min
2,7
Cibulový chléb

< 60 min
5,0
(Pod)krkonošské kyselo

< 30 min
0,0
Bramborová bageta

> 60 min
0,0
Kvaskový chleba se semínky

> 60 min
5,0
Kváskový chléb ze žitné mouky

< 60 min
5,0
Chlebové kostky s chilli papričkami a parmazánem

< 60 min
5,0
Vláčný perník s kvasem
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze