Dokonalejší podzimní oběd než jsou kotlety s houbami a kaštanovo-smetanovou omáčkou byste hledali jen těžko. Pokrm obsahuje téměř vše, co máme na závěru podzimu tolik rádi – houby, jedlé kaštany, jablka a smetanovou omáčku...
Porce
Suroviny
Porce
Na omáčku
Na 1 porci
- Energie 937 kcal
- Bílkoviny 31 g
- Sacharidy 63 g
- Tuky 54 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/11
Listopad je definitivní předzvěstí zimy, příroda se ukládá k spánku, slunce ztrácí sílu a déšť je téměř stálým společníkem. Listopadovým číslem naštěstí zaženeme všechny podzimní chmury i chlad! Zvednou vám náladu klasické dezerty v podobě bábovky, strouhaných řezů nebo kynutých rohlíčků? Anebo talíř horké polévky, jichž jsme pro vás do čísla vměstnali dokonce deset? Či snad svatomartinská husa pečená s kořenovou zeleninou? Dokonalým „antidepresivem “ může být i jablečný tatin s crème anglaise v podání Marka Raditsche! V novém čísle na vás dále čekají delikátní pokrmy z jedlých kaštanů, 4 recepty z mascarpone, které vás přesvědčí, že tenhle italský sýr je neuvěřitelně variabilní, či 5 večeří z podzimních plodin. Pokud si lámete hlavu, jak trochu ušetřit, máme pro vás kromě tradiční rubriky skromné jídlo i další nápady na hospodárné vaření. Listopadový Apetit je v prodeji od 13. 10. 2022. Apetit, napsáno s chutí.