Vánočka (calta, štědrovka nebo štědrovnice) patří k vánočním svátkům odedávna. Lahodné nadýchané těsto, rozinky, mandle a mistrovsky spletené prameny – i to jsou parametry skvělé vánočky. Upečte si jednu také vy, recept na klasickou vánočku je právě tu!
Na 1 velkou nebo 2 menší
Suroviny
Na 1 velkou nebo 2 menší
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8235 kcal
- Bílkoviny 228 g
- Sacharidy 961 g
- Tuky 358 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: