Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (142x)
7. 12. 2015
Vánočka s rozinkami a mandlemi


Snadné
> 60 min
4,7 (142x)

„Není nad vůni a chuť doma upečené vánočky – ta dělá u nás ty pravé Vánoce,“ říká naše food stylistka Milena Volfová. Její vánočka je bezkonkurenční. Je totiž upletená z těch nejlepších receptů, které díky své profesi vyzkoušela.


Nezhasínat obrazovku
pro 10 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 10 osob

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6207 kcal
  • Bílkoviny 186 g
  • Sacharidy 586 g
  • Tuky 329 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Milena Volfová, z vydání Apetit 2011/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(142 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/12

3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta

Související články

Mikuláš

Mikulášské tradice u nás: Co ukrývala nadílka kdysi a jak ji vnímáme dnes? Připravte se na vůni perníků, ovoce a ořechů

Každoročně 5. prosince je u nás na chvíli vše zahaleno do kouzelné atmosféry – přichází totiž Mikuláš a jeho pomocníci. Tento den je nejen o obdarovávání, ale také o připomenutí starých zvyků a rituálů, které se udržují po staletí. Mikuláš, patron dětí a ochránce chudých, je postava, která se propojila s vánočními tradicemi. Jak se ale tento svátek slavil v minulosti a co k němu neodmyslitelně patří dodnes?