Ačkoliv klasická vánočka je spíše pro zkušené cukráře, do této tvarohové se můžou bez obav pustit i naprostí začátečníci. Tvarohová vánočka do formy je díky přidanému tvarohu dokonale vláčná a skvěle se hodí nejen na Vánoce. Bude ozdobou víkendové snídaně, bohatého brunche, nebo jako pohoštění pro nenadálou návštěvu.
Na 1 větší vánočku
Suroviny
Na 1 větší vánočku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5407 kcal
- Bílkoviny 119 g
- Sacharidy 705 g
- Tuky 222 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: