Co by to bylo za novoroční oslavu bez čočky! Připravili jsme s ní efektní předkrm.
Suroviny
K podávání
Na recept
- Energie 3470 kcal
- Bílkoviny 112 g
- Sacharidy 435 g
- Tuky 118 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/1
Představujeme první číslo roku 2018! Odstartujte s námi nový rok tím nejlahodnějším způsobem... Sepsali jsme pro vás naše nejoblíbenější recepty, kterými oslňujeme poslední večer v roce, sestavili dokonalou hostinu na první lednový den a připravili svěží citrusové dezerty, jejichž vůně a chuť vás naprosto okouzlí. Společně nahlédneme do Kulinária Zdeňka Pohlreicha a také do kuchyní autorů kuchařek, kteří poradí, jak vykročit do nového roku lehkým krokem. Petra Stahlová vás tentokrát provede nástrahami příprav světoznámého dezertu millefeuille. Těšit se můžete i na recepty plné zimní zeleniny či rychlé večeře pro všední den. Přejeme, ať je váš rok 2018 nejen šťastný, ale i plný originálních nápadů a pestrých chutí! Apetit, napsáno s chutí.