Jakmile se z trouby začne linout libá vůně tohoto jednoduchyého kokosového koláče s jahodami a drobenkou, budete muset mlsouny odhánět násilím. Alespoň u nás v redakci tomu tak během focení bylo...
Suroviny
Na drobenku
Na recept
- Energie 6738 kcal
- Bílkoviny 129 g
- Sacharidy 711 g
- Tuky 366 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/6
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2017/6
Červnový Apetit je opět plný svěžích nápadů, kterými si můžete zpříjemnit začátek léta. Podlehněte sladkému kouzlu jahod, vychutnejte si štiplavou chuť pažitky, připravte si neokoukané saláty či sendviče z celého světa nebo se pusťte do výroby té nejlahodnější domácí zmrzliny. S novým číslem také hravě zvládnete přichystat dětem nezapomenutelnou oslavu nebo se naučit pár tajných triků, které vám během náročného pracovního dne ušetří spoustu drahocenného času. V červnovém vydání pochopitelně nemůže chybět ani velký průvodce 7. ročníkem Apetit pikniku! Už se na vás zase moc těšíme! Apetit, napsáno s chutí.
Komentáře
Dobrý den,
těší nás, že Vám koláč chutnal, navzdory tomu, že Vás úplně neuspokojila konzistence těsta. Nedovedeme úplně posoudit, zda a kde nastala chyba v postupu. Je možné, že tomu, kdo má raději sušší těsto, prostě tento typ moučníku nevyhovuje. Pokud máte pocit, že jahody pustily příliš šťávy, můžete příště ubrat jejich množství. A rozhodně se přimlouváme za použití másla – na chuti je to znát.
Dobrý den, recept jsem vyzkoušela, chuť je moc dobrá, ale těsto je příšerně mokré - upečené, ale mokré. Nevím, co jsem dělala špatně - možná moc jahod? Margarin misto másla?
Určitě vyzkouším znovu, možná jen z poloviční dávky...