Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (32x)
6. 6. 2018
Jednoduchý kokosový koláč s jahodami a drobenkou
Apetit
Jednoduchý kokosový koláč s jahodami a drobenkou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (32x)

Jakmile se z trouby začne linout libá vůně tohoto jednoduchyého kokosového koláče s jahodami a drobenkou, budete muset mlsouny odhánět násilím. Alespoň u nás v redakci tomu tak během focení bylo...


Nezhasínat obrazovku
Na 1 koláč
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6738 kcal
  • Bílkoviny 129 g
  • Sacharidy 711 g
  • Tuky 366 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Lucie Velek
22.06.2018 16:06

Dobrý den,
těší nás, že Vám koláč chutnal, navzdory tomu, že Vás úplně neuspokojila konzistence těsta. Nedovedeme úplně posoudit, zda a kde nastala chyba v postupu. Je možné, že tomu, kdo má raději sušší těsto, prostě tento typ moučníku nevyhovuje. Pokud máte pocit, že jahody pustily příliš šťávy, můžete příště ubrat jejich množství. A rozhodně se přimlouváme za použití másla – na chuti je to znát.

Karolina Closer profile image
Karolina Closer
22.06.2018 09:59

Dobrý den, recept jsem vyzkoušela, chuť je moc dobrá, ale těsto je příšerně mokré - upečené, ale mokré. Nevím, co jsem dělala špatně - možná moc jahod? Margarin misto másla?
Určitě vyzkouším znovu, možná jen z poloviční dávky...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/6

Červnový Apetit je opět plný svěžích nápadů, kterými si můžete zpříjemnit začátek léta. Podlehněte sladkému kouzlu jahod, vychutnejte si štiplavou chuť pažitky, připravte si neokoukané saláty či sendviče z celého světa nebo se pusťte do výroby té nejlahodnější domácí zmrzliny. S novým číslem také hravě zvládnete přichystat dětem nezapomenutelnou oslavu nebo se naučit pár tajných triků, které vám během náročného pracovního dne ušetří spoustu drahocenného času. V červnovém vydání pochopitelně nemůže chybět ani velký průvodce 7. ročníkem Apetit pikniku! Už se na vás zase moc těšíme! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_1774374521.jpeg

Dokonalý zimní nápoj: Zlaté mléko s kurkumou a skořicí. Proč by bez špetky pepře nefungovalo?

S příchodem chladnějších dní všichni hledáme způsoby, jak se zahřát a posílit imunitu. Jedním z nejpříjemnějších a nejchutnějších pomocníků může být zlaté mléko, známé také jako kurkuma latté. Tento horký nápoj sytě žluté barvy nejen skvěle chutná, ale je také plný látek prospěšných pro naše zdraví. Jeho kořeny sahají až do starověké indické ájurvédy, kde se po staletí používá jako lék na nejrůznější neduhy.