Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (31x)
6. 6. 2018
Jednoduchý kokosový koláč s jahodami a drobenkou
Apetit
Jednoduchý kokosový koláč s jahodami a drobenkou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (31x)

Jakmile se z trouby začne linout libá vůně tohoto jednoduchyého kokosového koláče s jahodami a drobenkou, budete muset mlsouny odhánět násilím. Alespoň u nás v redakci tomu tak během focení bylo...


Nezhasínat obrazovku
Na 1 koláč
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6738 kcal
  • Bílkoviny 129 g
  • Sacharidy 711 g
  • Tuky 366 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/6

Červnový Apetit je opět plný svěžích nápadů, kterými si můžete zpříjemnit začátek léta. Podlehněte sladkému kouzlu jahod, vychutnejte si štiplavou chuť pažitky, připravte si neokoukané saláty či sendviče z celého světa nebo se pusťte do výroby té nejlahodnější domácí zmrzliny. S novým číslem také hravě zvládnete přichystat dětem nezapomenutelnou oslavu nebo se naučit pár tajných triků, které vám během náročného pracovního dne ušetří spoustu drahocenného času. V červnovém vydání pochopitelně nemůže chybět ani velký průvodce 7. ročníkem Apetit pikniku! Už se na vás zase moc těšíme! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.