Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,2 (51x)
6. 6. 2018
Jahodový míša do skleničky
Apetit
Jahodový míša do skleničky
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,2 (51x)

Na klasického míšu nedáme dopustit. Spojení čokoládového těsta a tvarohového krému je zkrátka legendární. Ovšem pro tentokrát jsme čokoládovou polevu nahradili jahodovým pyré a všechno schovali do skleniček – vznikl tak jahodový dezert do skleničky, ideální na letní piknik! Stačí zavíčkovat a uložit do košíku.


Nezhasínat obrazovku
Na 4 skleničky o objemu 250 ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 skleničky o objemu 250 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1218 kcal
  • Bílkoviny 73 g
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(51 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/6

Červnový Apetit je opět plný svěžích nápadů, kterými si můžete zpříjemnit začátek léta. Podlehněte sladkému kouzlu jahod, vychutnejte si štiplavou chuť pažitky, připravte si neokoukané saláty či sendviče z celého světa nebo se pusťte do výroby té nejlahodnější domácí zmrzliny. S novým číslem také hravě zvládnete přichystat dětem nezapomenutelnou oslavu nebo se naučit pár tajných triků, které vám během náročného pracovního dne ušetří spoustu drahocenného času. V červnovém vydání pochopitelně nemůže chybět ani velký průvodce 7. ročníkem Apetit pikniku! Už se na vás zase moc těšíme! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Poháry a dezerty ve sklenici: Oslňte bleskovým tiramisu i cheesecakem

Nic nevypadá tak působivě, jako dezerty podávané v krásných pohárech a sklenicích. Od tiramisu přes cheesecake po „obyčejnou“ zmrzlinu s čerstvým ovocem – vždy udělají dojem. Naučte se servírovat dezerty ve skle a skleničkách. Připravit tato malá mistrovská díla, kterými oslníte, je snadné a přitom tak efektní.