Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,3 (185x)
17. 1. 2018
Jablková bábovka s ořechy
Apetit
Jablková bábovka s ořechy
Apetit


Snadné
< 75 min
4,3 (185x)

Spousta milovníků pečení sní o otevření malé kavárničky, kde by podávali některý ze svých moučníkových evergreenů. Tahle bábovka by mohla být jedním z nich – ať už do ní použijete jablka, hrušky, nebo švestky. Nadýchaná jablková bábovka stejně tak zazáří i u odpolední kávy, nebo když ji přinesete jako jedlý dárek na návštěvu ke svým blízkým.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 bábovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 bábovku

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7167 kcal
  • Bílkoviny 130 g
  • Sacharidy 632 g
  • Tuky 423 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(185 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Granny's apple pie aneb babiččin jablečný koláč

Komentáře

Petra Šťastná profile image
Petra Šťastná
26.01.2017 20:36

Dnes vyzkoušeno, je opravdu vynikající :) Moje postřehy - peče se mnohem déle..tipla bych, že jsem ji měla v troubě asi 75minut, po 50 min. byla stále vlhká, tak jsem zvedla teplotu na 170°C. Použila jsem kokosový cukr a věřím, že to chuť o mnoho vylepšilo...jen už bych ho příště nedávala tolik, přeci jen by mohla být sladká o něco méně. Polevu jsem vynechala úplně. Díky za výborný recept! :)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/9

Pečte s námi pro radost! Máme pro vás ty nejlepší recepty babího léta, které se vám vždycky povedou. Božské moučníky z obyčejných jablek i ostružinové dezerty.Blogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette do zářijového Apetitu připravila recepty na snídaně, které si oblíbíte vy i vaše děti.Vyrazili jsme do našich oblíbených bister, jejichž výborné domácí kuchyně se nemůžeme nabažit, a z jejich majitelů jsme vymámili recepty na svá zamilovaná jídla.Víte, jak vykouzlíte domácí pohodu? Upečte si čerstvé pečivo. K snídani, k svačině, večeři nebo jen tak pro radost.