Mandlová náplň frangipane tvoří s jablky dokonalou harmonii. Dezert je zároveň sladký a šťavnatý, křupavý i měkký. Hotová symfonie!
Suroviny
Na recept
- Energie 4393 kcal
- Bílkoviny 64 g
- Sacharidy 469 g
- Tuky 237 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/9
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/9
Pečte s námi pro radost! Máme pro vás ty nejlepší recepty babího léta, které se vám vždycky povedou. Božské moučníky z obyčejných jablek i ostružinové dezerty.Blogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette do zářijového Apetitu připravila recepty na snídaně, které si oblíbíte vy i vaše děti.Vyrazili jsme do našich oblíbených bister, jejichž výborné domácí kuchyně se nemůžeme nabažit, a z jejich majitelů jsme vymámili recepty na svá zamilovaná jídla.Víte, jak vykouzlíte domácí pohodu? Upečte si čerstvé pečivo. K snídani, k svačině, večeři nebo jen tak pro radost.