Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,6 (16x)
12. 7. 2017
Houbová smaženice


Velmi snadné
< 60 min
3,6 (16x)

Rostou, rostou? Tak honem pospěšte do lesa – babičky jsou přece nepřekonatelné hlavně v přípravě snadných jídel z těch nejdostupnějších surovin!


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 515.5 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 34.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
ifa
20.07.2009 21:06
Mohu jen doporučit. Dobrá klasika na smaženici a 10 minut dušení stačí. Je možné navíc přidat kmín.
  profile image
Alena
07.07.2008 11:09
Recept se nachází v č.7/07, str.34
  profile image
Jaroslav
03.07.2008 06:33
Mě trvá kvalitní smaženice nejméně 45 minut.Po desetiminutovém dušení musí být houby polosyrové a tedy i těžko stravitelné.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/7

Červenec 2007