Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,7 (39x)
18. 7. 2014
Vydatná gulášová polévka
Apetit
Vydatná gulášová polévka
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,7 (39x)

Hospodskou klasiku si můžete dát k obědu, k pivu nebo i na kocovinu. Horká gulášová polévka, s vypečeným rohlíkem je zcela bezkonkurenční. Gulášovku můžete také připravit z mletého masa, recept i postup je stejný, jen hovězí maso nahrubo namelte na masovém strojku.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 426.5 kcal
  • Bílkoviny 31.25 g
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Roman Vaněk, z vydání Apetit 2012/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(39 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejlepší bramborový guláš

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/2

ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky