Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
4,3 (15x)
14. 1. 2019
Gratinovaná cibulová polévka
Apetit
Gratinovaná cibulová polévka
Apetit


Snadné
< 10 min
4,3 (15x)

Vstupní chod je spjatý s francouzskou kuchyní, konkrétně se zmizelou tržnicí Les Halles, která byla známá pod lidovým názvem ‚břicho Paříže‘ – a proslulá vůní cibulačky. S tímhle receptem dostanete to nejlepší ze šťavnaté podzimní cibule i z aromatického vína.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 731.75 kcal
  • Bílkoviny 26.75 g
  • Sacharidy 92.25 g
  • Tuky 19.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 15:59
Recept se nachází v č.10/05, str.47
  profile image
Domcuriatko
23.10.2006 16:20
Polevka je senzacny no s tym vinem by sem si davala trochu bacha... ja jsem ji musela delat odznovu lebo som to prehnala... opravdu.. setrite a lepe dajte iba cvrk...
  profile image
Dogtor
24.02.2007 19:48
Pekna blbost,s prominutim.Prehnat to urcite nejde,ledaze by tam clovek nalil nejaky patok...S tim "cvrkem" by ta polevka uplne ztratila sve kouzlo.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/10

Říjen 2005